Norröras guding – konstverk till försäljning

Köp ett grafiskt blad och fina t-shirts och stöd föreningen Norröra Samfällighetsförening har fått en grafisk profil i gåva av Wille och Lillemor Giesecke. Där ingår en logotyp, som är en stiliserad ejderhane – Guding – med fjäderdräkten personligt tolkad av Wille Giesecke. Vår Guding-vätte fångar känslan av den skärgårdsnatur vi har på ön och omfattar den kultur som fanns historiskt och den som finns idag. Utformad som en vätte anknyter den till hur man levde förr i skärgården. I samband med att vi inför denna grafiska profil i allt vårt material, har Wille gjort ett grafiskt blad med gudingen i detaljerad fjäderskrud.

Det är ett konstverk i storleken 70 x 50 cm med begränsad, numrerad och signerad upplaga på enbart 50 exemplar, som även det
är en gåva från Wille och Lillemor Giesecke.Du kan köpa detta vackra signerade grafiska blad och samtidigt stödja Norröra Samfällighetsförening.

Tryckkostnaden för varje blad är 500 kr beroende på ett högkvalitetstryck på tjockt syrafritt konstnärspapper som inte gulnar.
Verken är numrerade och signerade och färre än hälften återstår. Priset är 1 450 kr varav 950 kr går till föreningen. Det grafiska bladet i storleken 50 x 70 cm

Herr och dam t-shirt i olika storlekar och på den vänstra ärmen i diskret färg: NORRÖRA Guding-tavlan finns att se hos Lillemor och Wille Giesecke på Norröra.

Välkommen för visning av tavlan – men ring först 0768-777 110!
Vi kommer också att sälja en t-shirt med guding-tryck för 220 kr. T-shirten är tillverkad i ekologiskt odlad bomull och är av hög kvalitet. Mer information om när och hur du kan köpa t-shirten kommer att finnas här på webbplatsen och på våra infotavlor under senare delen av augusti.