Fiberblåsning pågår med full fart

KJKJè

Fiberblåsning pågår med full fart

Norröra Samfällighetsförening vill i detta inlägg informera Norröras fastighetsägare om läget för bredbandsanslutning. Men det är Förängsudden Fiber Ekonomisk förening som håller i och genomför bredbandsanslutningen, så frågor kring anslutningen får riktas dit.

Mycket har hänt under den senaste tiden för att ta fiberprojektet vidare mot en driftsättning senare i år. Kabel har lagts mellan Söderöra och Norröra och fiberblåsningen på Norröra har kommit igång ordentligt. I förra veckan blev bland annat 50 fastigheter på Norröra ’blåsta’. Även fibersvetsning i skåp till fastigheter har påbörjats. Det som återstår fysiskt på Norröra är en viss ytterligare blåsning, svetsning i skåp, samt fastighetsinstallationer.

För er som fortfarande inte anmält er till fiber finns det fortfarande möjligheter att göra så med en sannolik driftsättning i samband med att nätet blir klart. Ni kan läsa mer på https://blidobredband.se/projekt-norrora-soderora/ eller kontakta Patric Seemann på  ffef@seemann.se    / 073-344 70 79